Želite da povećate posećenost Vašeg sajta i privučete nove klijente putem web prezentacije. Ukoliko imate problem koji smo gore naveli, kao što je smanjena posećenost skoro sigurno Vam je potreban redizajn web sajta. Cena ove usluge je veoma povoljna kada uzmete u obzir šta dobijate ukoliko se odlučite na ovaj korak. Ukoliko web sajt ne ispunjava određene kriterijume neće ni biti dovoljno posećena, samim tim posao neće biti razvijen do nivoa na koji ste sigurno računali. Pravo rešenje je redizajn web sajta.

Kada treba uraditi redizajn web sajta?

Ako posedujete stariju web prezentaciju, sigurno je potrebno uraditi određene ispravke na istoj. U međuvremenu su se sigurno pojavile mnoge nove tehnike koje se upotrebljavaju na web sajtovima. Jedna od najvećih novina je sigurno responsive web sajt. Svaki sajt današnjice mora da ima ovu osobinu, tačnije da se prilagođava vrsti uređaja na kojoj pregledate web sajt. Tu naravno dolazimo do prvog važnog razloga za redizajn web sajta, web sajt mora da bude prilagodljiv (responsive). To će dovesti do boljeg pozicioniranja Vašeg sajta, jer Google sve uzima u obzir pa i to da li je Vaš sajt moguće pregledati i na drugim uređajima poput tableta, pametnih telefona, netbookova, laptopova itd.

Međutim to nije jedina situacija u kojoj je potreban redizajn web sajta. Moguće je da su Vam nakon nekog vremena potrebne neke nove funkcionalnosti na sajtu. Ukoliko je moguće to može da se odradi i putem održavanja web sajta. Ali ukoliko je potrebno promeniti dosta stvari na web sajtu kako bi ta funckionalnost proradila onda je moguće da je povoljnije odraditi redizajn web sajta. Cena može biti veća za dodavanje nove funckonalnosti na web sajtu kroz održavanje sajta nego redizajniranje istog.

Na kraju može biti da imate prilagodljiv web sajt, sa svim funkcionalnostima koje su Vam potrebne ali da jednostavno nemate dovoljno poseta ili da je posećenost mala. Složićete se sa nama to je zaista veliki problem, koji zahteva da mu se ozbiljno posvetite. Najbolje rešenje je redizajn web sajta, pri čemu se radi i kompletna analiza strukture sajta kao i unutrašnje optimizacije pre nego što se sajt postavi na server i počne sa radom.

Redizajn web sajta Beograd
Redizajn web sajta Provera koda web sajta Provera redizajna web sajta

Ukoliko Vas interesuje više informacija pogledajte ponudu za redizajn web sajta.