Društvene mreže treba iskoristiti na najbolji mogući način. Besplatna promocija Vaših proizvoda i usluga velikom broju ljudi je cilj kada krenete u brendiranje na društvenim mrežama. Pravljenje stranica na različitim sajtovima poput Facebook-a, Instagrama, X (bivši Twitter) i LinkedIn mogu samo da Vam pomognu na putu do stvaranja poznatog i prepoznatljivog brenda.

Naravno brenidaranje kompanije nije samo napraviti stranicu na sajtu i misliti da je posao završen. Nikako, zabava tu tek počinje. Stvaranje brenda je složen proces koji zahteva dosta pažnje, truda, kreativnosti i profesionalnosti. Vaše objave treba da privuku nove klijente. Sigurno ne želite da korisnici ovih mreža pomisle, evo je još jedna dosadna reklama. Upravo zato je stvaranje brenda i pravljenje objava bitno prepustiti profesionalcima.

Približićemo Vaše poslovanje širokom auditorijumu, novim potencijalnim klijentima i prepustićemo Vam komunikaciju sa korisnicima koje zanimaju određeni detalji vezani za Vašu kompaniju. Na web sajtu će naravno biti linkovi ka društvenim mrežama i obratno. Pametno i detaljno planiranje kampanje na društvenim mrežama je ključno kako bi na pravi način predstavili svoju firmu, brend dobija na težini, postaje prepoznatljiv a na taj način postajete pouzdaniji i privlačniji za poslovanje.

Naš tim procenjuje stanje na društvenim mrežama i na osnovu prikupljenih informacija sastavlja plan i strategiju kojom ćemo započeti brendiranje na društvenim mrežama. Prva dva sajta koja razmatramo su Facebook i Instagram jer to su dve najpopularnije društvene mreže trenutno, ali nije loše na ovaj spisak dodati i X (bivši Twitter) kao i LinkedIn.

Brendiranje kompanije na društvenim mrežama
Brendiranje i socijalne mreže Brendiranje na društvenim mrežama Socijalne mreže

Zašto je bitan marketing na društvenim mrežama?

Odgovor na ovo pitanje nije težak, niti komplikovan. Naime, ukoliko klijenti uoče Vašu posvećenost i rad na društvenim mrežama, gde direktno stupate u kontakt sa ostalim korisnicima (potencijalnim klijentima) on će osećati sigurnost i ceniće brigu o njemu kao Vašem klijentu.

Usluge koje Vam pružamo pri kreiranju brenda na društvenim mrežama:

  • Analiza i kreiranje strategije za društvene mreže
  • Kreiranje facebook, instagram (u zavisnosti od delatnosti) stranice i otvaranje X profila, gde je uključeno kreiranje naslovne i profilne slike
  • Otvaranje stranice na drugoj društvenoj mreži koja nije navedena na spisku iznad
  • Reklamiranje na facebook-u
  • Reklamiranje na you tube-u (opcionalno)

Za više informacija kontaktirajte nas i zatražite ponudu za brendiranje na društvenim mrežama.