Zašto je web dizajn važan?

To je prvo što korisnici vide kada posete vašu web prezentaciju. Izrada web sajta počinje definisanjem izgleda, izborom boja kao i odabirom broja stranica i kreiranjem grafičkog dizajna početne strance kao i ostalih stranica web sajta. Naravno grafički dizajn osim izgleda web stranica obuhvata i logo dizajn, ukoliko već ne posedujete logo. Mada postoji mogućnost da je logo kreiran mnogo ranije, tehnologije u dizajniranju se stalno menjaju možda je potrebno uraditi i redizajn logoa, ali više o tome možete saznati na stranici grafički dizajn.

Napomenuli smo ranije jedna od stavki web dizajna, odnosno šta dizajn predstavlja jeste izgled sajta. Naša ponuda se razlikuje od ostalih po tome što nudimo unikatan web dizajn. Sigurno ste listajući sajtove na internetu primetili kako pojedini sajtovi liče jedni na druge. Upravo to je ono što mi izbegavamo. Želimo da napravimo web sajtove koji su jedinstveni i koji nemaju svoje blizance na internetu. Zato naša ponuda nije najjeftiniji sajt, ali svakako jeste najkvalitetniji.

Kako prepoznati dobar web sajt?

Dobar web sajt, to je veoma teško proceniti, sa aspekta dizajna, dobar sajt je onaj koji je prijatan za oko. Ali to je samo dizajnerski dobar sajt, funkcionalnost sajta, brzina učitavanja kao i neprekidan rad web sajta su veoma važne stavke i svakako su odlike dobrog sajta ali to je sa stanovišta celokupne izrade web sajta. Naravno sve gore navedeno je deo naše ponude. Samo želimo da Vam što bliže predstavimo kako dolazimo do finalnog proizvoda. Dobro rešenje za web dizajn mora da ispunjava sledeće uslove:

Web dizajn
  • Web sajt mora biti grafički privlačan – unikatan dizajn
  • Moraju se pratiti svetski trendovi i kreiranju dizajnerskog rešenja za web sajt
  • Upotreba responsive tehnologije se podrazumeva u kreiranje svakog web sajta današnjice

Svaki web sajt za nas predstavlja novo umetničko delo koje treba prikazati na internetu. Web dizajn je samo prvi korak ka ispunjenju cilja. Za detaljnije informacije o celokupnoj ponudi koja uključuje i korake nakon web dizajna pogledajte stranicu izrada web sajta.

Pocetak izrade sajta Planiranje web sajta Dobar web sajt

Na stranici portfolio možete videti neke od naših web sajtova. Ukoliko ste zainteresovani kliknite ovde »