Tekst za web sajt je veoma bitan kada uzmete u obzir da je to važno sa jedne tačke gledišta za korisnike, koji dolaze na Vaš sajt u nameri da će pronaći ono što traže. Sa druge tačke gledišta tekst je veoma bitan za SEO.

Zašto je tekst za web sajt bitan za korisnika?

Pisanje teksta za web sajt je zahtevan posao. Potrebno je da tekst bude sažet, sadržajan i da korisniku pomogne da što pre dođe do potrebnih informacija. Od Vas kao od klijenta očekujemo da nam date smernice, šta biste najviše voleli da istaknete u tekstu, koja usluga/proizvod Vam je najbitniji i želite da bude u prvom planu. Mi ćemo na osnovu Vaših želja kreirati tekst tako da sadrži sve što ste želeli a opet da bude u prihvatljivoj formi za web sajt. Tekst za web sajt možete i obezbediti Vi, a na osnovu tog teksta mi možemo dati sugestije šta bi bilo dobro promeniti u tekstu. Tu dolazimo do drugog dela ove usluge.

Zašto je tekst za web sajt bitan za SEO?

Na optimizaciju sajta utiče dosta faktora i svi su podjednako važni. Google proverava tesktove na sajtovima kako bi pronašao što bolji sajt koji bi izbacivao na što bolju poziciju na pretrazi. Google se potrudio da u ovom smislu bude rigorozan. Ukoliko Google zaključi da web sajt ima prekopiran sadržaj sa drugog sajta taj sajt se možda neće uopšte pojaviti u pretrazi ili će biti daleko od prve strane. Zato je potrebno da tekst za web sajt bude originalan. Dobar tekst će raditi za Vas. Poštujući pravila SEO optimizacije obezbeđujete dobar rang na web pretraživačima, samim tim i veći broj posetilaca i potencijalnih mušterija.

Pisanje teksta za web sajt

Da li se tekst piše samo pri izradi novog sajta?

Postoje slučajevi kada nije u pitanju izrada novog sajta ali je moguće da dođe do promene teksta na web sajtu. U pitanju je naravno, redizajn web sajta, gde je kod starih sajtova sigurno potrebno u cilju bolje optimizacije promeniti tekst. Time se postižu odlični rezultati u smislu posećenosti web sajta. Naravno to nije jedina stavka koja se menja prilikom redizajniranja web sajta i celokupnu ponudu možete pogledati na stranici redizajn web sajta.

Priprema teksta Pisanje teksta za web sajtove Tekst za web sajt

Izrada teksta za web sajt je kao što možete i sami zaključiti veoma važna stavka pri kreiranju sadržaja za web sajt. Cena zavisi od broja stranica i količine teksta koji se treba napraviti. Kontaktirajte nas za više informacija.